Utilitzem cookies pròpies amb finalitat tècnica per al correcte funcionament de la nostra pàgina web. Pot obtenir més informació en la nostra Política de cookies.
TANCAR
POLÍTICA DE PRIVACITAT
A DUAL GRUPS CLUB ESPORTIU ens preocupem per la privacitat i la transparència.

A continuació, li indiquem detalladament els tractaments de dades personals que realitzem, així com tota la informació relativa a aquests.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

DUAL GRUPS CLUB ESPORTIU.
G42789370.
mgangolells@dualgrups.com.
INDUSTRIA, 150 - 08025 - BARCELONA.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en DUAL GRUPS CLUB ESPORTIU estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, DUAL GRUPS CLUB ESPORTIU deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se a la direcció del responsable del tractament.

Quan es realitzi l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interès legítim del responsable, l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.

El consentiment atorgat és per a totes les finalitats indicades la base legal de les quals és el consentiment de l'interessat. Té dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.aepd.es.

1. Tractament de les dades de contactes web

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A DUAL GRUPS CLUB ESPORTIU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions. En el cas que no faciliti les seves dades personals, no podrem complir amb les funcionalitats descrites anteriorment.

No es prendran decisions automatitzades sobre la base de les dades proporcionades.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:
  • Execució d'un contracte: Atendre la seva sol·licitud.
  • Consentiment de l'interessat: Enviar-li comunicacions.
A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països.

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:
  • Dropbox, amb la finalitat còpia de seguretat de les dades. La garantia per aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Pot consultar informació addicional a: https://www.dropbox.com/privacy.
  • Microsoft Corporation, amb la finalitat d'enviament de comunicacions. La garantia per aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Pot consultar informació addicional a: https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement
2. Tractament de les dades de correu electrònic

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A DUAL GRUPS CLUB ESPORTIU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de prestar-li els serveis que ens ha sol·licitat, atendre les seves sol·licituds d'informació i enviar-li comunicacions comercials. En el cas que no faciliti les seves dades personals, no podrem complir amb les funcionalitats descrites anteriorment.

No es prendran decisions automatitzades sobre la base de les dades proporcionades.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:
  • Execució de contracte: Atendre la seva sol·licitud.
  • Interès legítim del responsable: Enviament de comunicacions.
  • Consentiment de l'Interessat: Contacte i enviament de comunicacions en funció de l'interès mostrat.
A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països.

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:
  • Microsoft Corporation, amb la finalitat d'enviament de comunicacions. La garantia per aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Pot consultar informació addicional a: https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement
3. Tractament de les dades de les inscripcions

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A DUAL GRUPS CLUB ESPORTIU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de realitzar les gestions d'organització, administrativa, comptable, fiscal dels assistents a l'esdeveniment i enviar-li comunicacions i/o newsletter. En el cas que no faciliti les seves dades personals, no podrem complir amb les funcionalitats descrites anteriorment.

No es prendran decisions automatitzades en base de dades proporcionades.

Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:
  • Ejecución de un contrato: Registre i gestió fiscal, comptable i administrativa de les inscripcions de l'esdeveniment.
  • Consentimiento del interesado: Enviament de comunicacions comercials i/o newsletter
  • Consentimiento del interesado: Captació de les imatges per a la publicació en els mitjans informatius que utilitzi l'entitat com ara web i/o xarxes socials.
A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països.

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:
  • Dropbox, amb la finalitat còpia de seguretat de les dades. La garantia per aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Pot consultar informació addicional a: https://www.dropbox.com/privacy.
  • Microsoft Corporation, amb la finalitat d'enviament de comunicacions. La garantia per aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Pot consultar informació addicional a: https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement
  • Facebook, amb la finalitat de publicació d’imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Consentiment de l'interessat. Pot consultar informació addicional a: https://es-es.facebook.com/privacy/.
  • Instagram, amb la finalitat de publicació d’imatges/vídeos. La garantia per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Consentiment de l'interessat. Pot consultar informació addicional a: https://instagram.com/about/legal/privacy.